project | M | events x Mark Hemetsberger

Wij strooien GLITTERS over de wereld, let us ENTERTAIN you!

project | M | events is een full service EVENEMENTENBUREAU dat voornamelijk in groot Amsterdam opereert. Wij richten ons op de planning, de coördinatie en de productie van zowel zakelijke events als party planning voor particulieren. Wij kunnen het HELE PROCES van A tot Z OVERNEMEN. Al onze events zijn van een zeer HOOGWAARDIG NIVEAU en OP MAAT georganiseerd. Aan elk detail wordt gedacht zodat je event UNIEK, ONVERGETELIJK EN net dat beetje MEER is dan wat je vooraf had verwacht.

Voor ons is een goed event een dag of een avond waar onze opdrachtgever niet alleen geen omkijken naar heeft, maar zelf ook positief door wordt VERRAST. Nauwkeurig kijken, luisteren en ons verplaatsen in de opdrachtgever is daarbij heel belangrijk om deze ervaring te kunnen neerzetten. Maar ook door onze ervaring en plezier in organiseren, weet project | M | events als geen ander het perfecte evenement neer te zetten.

Bij project | M | events combineren wij jouw wensen met onze kennis van zaken. Dit zal altijd zorgen voor de PERFECTE BELEVING.

Over Mark 

Ik ben een levensgenieter in hart en nieren. Ik houd wel van een goed feestje! Vaak gecombineerd met heerlijk eten&drinken, mooie aankleding, fijne muziek en een klein beetje over de top. Het mooiste vind ik om mijn ideeën tot werkelijk te brengen en er voor te zorgen dat het de opdrachtgever aan helemaal niets ontbreekt.  Mijn bourgondische levensstijl compenseer ik door zoveel mogelijk te sporten; hardlopen, crossfit en tennis.

Na mijn studie rechten en een aantal jaar in loondienst, besloot ik in 2019 definitief de knoop door te hakken en voor de event business te kiezen. Tijdens mijn studie werkte ik altijd met veel plezier in de horeca- en evenementenwereld, een wereld waar ik mij vanaf het eerste moment in thuis voelde. Na het organiseren van mijn eigen huwelijk voor 180 gasten en meerdere huwelijken van vrienden georganiseerd te hebben was het duidelijk dat het organiseren, regelen en plannen bij mij in het bloed zit.

Neem contact op