Premium Party

Prijs op aanvraag

Het woord PREMIUM zegt het natuurlijk al, dit is de meest UITGEBREIDE VARIANT die we aanbieden. Je hoeft he-le-maal niets meer zelf te doen. Dit is ook de variant waar we in samenspraak goed doornemen wie wat voor zijn rekening gaat nemen. De meest verstrekkende optie is dat we jouw wensen, vertrouwen en budget krijgen waarna wij ALLES, inclusief de leveranciersselectie en de communicatie/marketing, voor je AFHANDELEN. We zullen je niet lastig vallen met vragen over kleuren, aankleding, eten & drinken, communicatie of wat dan ook. Hierbij zullen wij samen werken met partijen van enkel het ALLERHOOGSTE NIVEAU.

Dit pakket wordt meestal verkocht bij (ZAKELIJKE) MEERDAAGSE EVENTS, maar kan uiteraard ook bij BUITENLANDSE HUWELIJKEN of andere grote events.

Het VOORDEEL van het PREMIUM PAKKET is dat, wanneer het VERTROUWEN er is, wij alles overnemen en volledig onze gang kunnen gaan. We hoeven niet te wachten op goedkeuring van de opdrachtgever. Bij de grootte van deze evenementen is het prettig dat je door kunt.

Al onze events zijn OP MAAT GEMAAKT, dus welke andere vorm dan ook is bespreekbaar.

Neem contact op
Portretfoto event planner Mark Hemetsberger

Heb jij binnenkort iets te vieren en heb je geen tijd voor de organisatie óf weet je niet waar je moet beginnen?
Neem contact op voor een telefonische inspiratie sessie.

Mark Hemetsberger
info@projectmevents.com
+31 6 47426888

Testimonials

“Het was een ontzettend fijne samenwerking. Mark heeft alles tot in de puntjes uitgedacht. Vanaf het eerste moment stelde hij ons direct op ons gemakt tijdens onze bruiloft. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf daar een waardevolle eigen aanvulling op.”

Doria Crane

“Mark Hemetsberger heeft op geweldige wijze mijn kantoorfeest georganiseerd. Heerlijk; geen omkijken naar en was tiptop voor elkaar! Echt een aanrader!”

Joan van Leeuwen

“Wat een ontzettend goede, gestructureerde en creatieve planner, zeer representatief!”

Chris Schäfer

“Alles was tot in de puntjes (en verder) geregeld!”

Tessa Heldoorn

Ik wil graag meer informatie!