Party at Home

Vanaf € 797

Don’t worry! We got it!

Bij dit pakket ONTZORGEN we jou volledig, in je EIGEN HUIS! Wij zorgen voor de totale VOORBEREIDING, AANKLEDING en ORGANISATIE jouw feest of diner op de dag zelf. We zullen er voor zorgen dat de beste leveranciers staan op gelijnd voor jouw event en dat het niemand aan iets zal ontbreken.

Denk aan een HOUSE-WARMING, een VERJAARDAG, een JUBILEUM, een ZAKEN DINER of wellicht wil je gewoon vieren dat het ZATERDAG is. Alles is mogelijk. Wij zullen er voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt en dat je voor 100% van je eigen feest kunt GENIETEN zonder rond te rennen met jassen, hapjes en drankjes én de muziek te regelen. Jij kunt genieten van je gasten en je BIJZONDERE dag / avond.

Neem contact op
Portretfoto event planner Mark Hemetsberger

Heb jij binnenkort iets te vieren en heb je geen tijd voor de organisatie óf weet je niet waar je moet beginnen?
Neem contact op voor een telefonische inspiratie sessie.

Mark Hemetsberger
info@projectmevents.com
+31 6 47426888

Testimonials

“Het was een ontzettend fijne samenwerking. Mark heeft alles tot in de puntjes uitgedacht. Vanaf het eerste moment stelde hij ons direct op ons gemakt tijdens onze bruiloft. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf daar een waardevolle eigen aanvulling op.”

Doria Crane

“Mark Hemetsberger heeft op geweldige wijze mijn kantoorfeest georganiseerd. Heerlijk; geen omkijken naar en was tiptop voor elkaar! Echt een aanrader!”

Joan van Leeuwen

“Wat een ontzettend goede, gestructureerde en creatieve planner, zeer representatief!”

Chris Schäfer

“Alles was tot in de puntjes (en verder) geregeld!”

Tessa Heldoorn

Ik wil graag meer informatie!