Party All Day and Night

Vanaf € 2997

Wow, je gaat het GROOTS aanpakken, super leuk! Wij hebben er nu al zin in!

Dit pakket is bedoeld voor HUWELIJKEN of ANDERE EVENTS die de GEHELE DAG EN/OF AVOND duren en waar we een LOCATIE voor nodig hebben. Jij vertelt ons hoe je droom eruit ziet en wij werken in de aanloop naar de grote dag jouw droom uit. Je hoeft niets te doen in de voorbereiding van de organisatie. Wij regelen met alle leveranciers dat ze op tijd zijn en dat alles klaar staat als de eerste gasten komen. We zullen er voor zorgen dat jij enkel hoeft te shinen en dat je kunt GENIETEN van alle aandacht van de gasten. Je hoeft je niet druk te maken of je gasten zich vermaken of weten wat ze moeten doen, wij zorgen ervoor dat dat gebeurt en alles op rolletjes verloopt. We zullen uiteraard ook de gehele dag het aanspreekpunt zijn voor zowel alle leveranciers als de gasten.

Het grote VOORDEEL van dit pakket bij HUWELIJKEN is dat je GEEN FAMILIE OF VRIENDEN hoeft te belasten met de taak van CEREMONIEMEESTER. Wij zullen deze taak op ons nemen, zodat ook AL jouw gasten kunnen genieten en VRIJ zijn. Daarnaast is een klein bijkomend voordeel dat wij een fantastische MEDIATOR tussen jullie kunnen zijn, mocht dat nodig zijn (maar daar gaan we niet vanuit).

Bij ZAKELIJKE EVENTS is het grote VOORDEEL dat het PERSONEEL in de aanloop naar het event kan DOORWERKEN aan eigen taken en dat er dus geen extra taken bijkomen. Daarnaast is onze ervaring dat personeel vaak gespannen wordt van de (gemeenschappelijke) druk van het organiseren van een groter event. Zeker als organiseren eigenlijk niet in het takenpakket valt. Op de dag zelf kan iedereen ontspannen en genieten en weet jij als opdrachtgever dat alles goed uitbesteed is waardoor je zelf ook voor 100% kunt genieten! Wij zorgen dat er nog lang over NAGEPRAAT zal worden.

Neem contact op
Portretfoto event planner Mark Hemetsberger

Heb jij binnenkort iets te vieren en heb je geen tijd voor de organisatie óf weet je niet waar je moet beginnen?
Neem contact op voor een telefonische inspiratie sessie.

Mark Hemetsberger
info@projectmevents.com
+31 6 47426888

Testimonials

“Het was een ontzettend fijne samenwerking. Mark heeft alles tot in de puntjes uitgedacht. Vanaf het eerste moment stelde hij ons direct op ons gemakt tijdens onze bruiloft. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf daar een waardevolle eigen aanvulling op.”

Doria Crane

“Mark Hemetsberger heeft op geweldige wijze mijn kantoorfeest georganiseerd. Heerlijk; geen omkijken naar en was tiptop voor elkaar! Echt een aanrader!”

Joan van Leeuwen

“Wat een ontzettend goede, gestructureerde en creatieve planner, zeer representatief!”

Chris Schäfer

“Alles was tot in de puntjes (en verder) geregeld!”

Tessa Heldoorn

Ik wil graag meer informatie!