Gratis Starterskit

€ 0

Mocht je deze keer NIET onze HULP nodig hebben, maar wil je wel iets groots vieren, groter dan een kring met een blokje kaas en plakje worst, dan kan ik jou uiteraard ook GRATIS helpen. Ontvang (per POST) van ons een gratis STARTERSKIT voor jouw feest met daarin ballonnen en confetti meteen aan de slag kunt met de aankleding van jouw event:). Daarbij  voegen we ook een document toe met 10 DO’S voor het organiseren van een feest en 10 DON’TS bij de organisatie van jouw fuif. Wij van project | M | events zullen er, met deze tips & tricks, voor zorgen dat je alle tools hebt voor een goed event, je moet er uiteraard dan zelf wel wat voor doen.

Laat je gegevens achter en de FREE STARTERSKIT komt binnen één week jouw kant op.

Neem contact op
Portretfoto event planner Mark Hemetsberger

Heb jij binnenkort iets te vieren en heb je geen tijd voor de organisatie óf weet je niet waar je moet beginnen?
Neem contact op voor een telefonische inspiratie sessie.

Mark Hemetsberger
info@projectmevents.com
+31 6 47426888

Testimonials

“Het was een ontzettend fijne samenwerking. Mark heeft alles tot in de puntjes uitgedacht. Vanaf het eerste moment stelde hij ons direct op ons gemakt tijdens onze bruiloft. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf daar een waardevolle eigen aanvulling op.”

Doria Crane

“Mark Hemetsberger heeft op geweldige wijze mijn kantoorfeest georganiseerd. Heerlijk; geen omkijken naar en was tiptop voor elkaar! Echt een aanrader!”

Joan van Leeuwen

“Wat een ontzettend goede, gestructureerde en creatieve planner, zeer representatief!”

Chris Schäfer

“Alles was tot in de puntjes (en verder) geregeld!”

Tessa Heldoorn

Ik wil graag meer informatie!