Wat een fijn moment, je wilt iets gaan VIEREN! Hebben jullie besloten om te gaan TROUWEN? Of wil je juist je partner op een unieke manier ten huwelijk vragen? Denk je er aan je VERJAARDAG grootser, meeslepender en unieker te vieren? Of een DINER ter gelegenheid van een JUBILEUM? Of is de lading meer zakelijk, een STORE OPENING of een PRODUCT LANCERING. Het maakt ons niet uit, wij houden van een goed feestje en we maken het voor jou op maat!

Bij project | M | events is jouw DROOM EVENT onze eerste prioriteit. Al onze events zijn op maat gemaakt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken met de beste leveranciers op het gebied van catering, aankleding en entertainment. Om goed te begrijpen wat jij voor ogen hebt, begint onze samenwerking altijd met een persoonlijk gesprek. Vervolgens bepalen we een plan van aanpak en bouwen we jouw droom verder uit. Bij voorkeur nemen we alle zorgen uit handen zodat wij voor dé UNIEKE BELEVING kunnen zorgen.

Wij werken niet op basis van een uurtarief, maar wij werken vanuit volledige TRANSPARANTIE met verschillende pakketten waarbij de PRIJS van te voren VASTSTAAT. Mocht jouw party of event hier niet tussen staan dan horen we uiteraard graag meer van je zodat we een offerte kunnen maken.

GRATIS Starterskit

Heb jij iets te vieren en wil je het deze keer zelf organiseren? Ontvang (per post) van ons een gratis STARTERSKIT met daarin een leuke gimmick voor de aankleding van jouw feest met daarbij ook de 10 DO’S voor het organiseren van een feest en 10 DONT’S bij de organisatie van jouw fuif.

Laat je gegevens achter en de FREE starterskit komt binnen een week jouw kant op.

Meer informatie

Party Booster

Tijdens de Party Booster komen wij (na een telefonische kennismaking) bij je thuis om te bespreken wat je wilt vieren, wat je zoal voor ogen hebt en wat je zelf al hebt bedacht. Tijdens onze boost sessie zullen we kijken hoe we van jouw event een DROOM EVENT kunnen MAKEN. We zullen samen kijken naar alle AANDACHTSPUNTEN voor jouw event. Na afloop van de boost sessie zul je een goed beeld hebben gekregen van wat wij voor jou kunnen neerzetten en hoe we je daarin ONTZORGEN.

Meer informatie

Page Turner

Wij kunnen je helemaal op weg helpen zodat je de organisatie en de verdere voorbereiding zelf kunt doen. Na de Party Booster kunnen wij een DRAAIBOEK voor je maken. We bieden hierin twee varianten aan. We kunnen je een DOOR PROJECT | M | EVENTS ONTWORPEN TEMPLATE sturen of we maken een op maat gemaakt draaiboek waarbij we ook een SHORT LIST aanleveren van de verschillende leveranciers die jij nodig hebt voor jouw event.

Meer informatie

Party at Home

Bij dit pakket zorgen wij voor de TOTALE ORGANISATIE van JOUW FEEST OF DINER THUIS. Denk aan een HOUSE-WARMING, een VERJAARDAG, een JUBILEUM of wellicht wil je gewoon vieren dat het ZATERDAG is. Alles is mogelijk. Wij zullen er voor zorgen dat het je aan NIETS ONTBREEKT en dat je voor 100% van je eigen feest en gasten kunt GENIETEN zonder rond te rennen met jassen, hapjes en drankjes en de muziek te regelen. We got it!

Meer informatie

Party all Day and Night

Wow, je gaat het GROOTS aanpakken, super leuk! Dit pakket is bedoeld voor HUWELIJKEN of ANDERE EVENTS die de GEHELE DAG EN/OF AVOND duren en waar we een LOCATIE voor nodig hebben. Jij vertelt ons hoe je droom eruit ziet en wij werken in de aanloop naar de grote dag jouw DROOM uit. Je hoeft zelf niets te doen in de voorbereiding. Wij zorgen er voor dat jij enkel hoeft te SHINEN en dat je kunt GENIETEN van alle aandacht van de gasten en het beoogde DOEL van de dag wordt BEHAALD.

Meer informatie

Premium Party

Dit is de meest EXCLUSIEVE variant die we kennen. Wij nemen je ALLES UIT HANDEN. We krijgen jouw wensen en vertrouwen waarna wij alles, inclusief communicatie/marketing, voor je afhandelen. Hierbij zullen wij samen werken met verschillende door ons geselecteerde, zeer goed aangeschreven, partijen.

Dit pakket wordt meestal verkocht bij BUITENLANDSE EVENTS of MEERDAAGSE EVENTS.

Meer informatie

Iets anders?

Heb jij binnenkort iets te vieren en heb je geen tijd voor de organisatie óf weet je niet waar je moet beginnen?

Wij horen graag van je als we met je mee kunnen denken of iets voor je kunnen betekenen.

Stuur ons een berichtje voor een telefonische inspiratie sessie.

Mark Hemetsberger
info@projectmevents.com
+31 6 47426888

Neem contact op